Koh Phangan header

Kohphangan.net - Hem Hotell på Koh Phangan
 
Fotografier från hela Thailand
 
HEM      BOKA HOTELL Ö-FAKTA ATT SE STRÄNDER MOONPARTY UTFLYKTER OM HOTELL THAILAND      LÄNKAR
Choose English  Välj svenska  ภาษาไทย Lite om oss  Annonsera på sajten  Facebook  Bookmark and Share

Lite kort om oss bakom webbsidan
Vi är ett registrerat thailändskt företag, ett så kallat Company Limited. Företaget består av ett team med thailändare och svenskar som samtliga är bosatta i Thailand sedan många år tillbaka. Vi har valt ön Koh Samui som vår bas i landet.

Vi har utvecklat webbplatser om Thailand, Asien och resor sedan 1999 och dessa sajterna attraherar sammantaget flera tusen unika besökare per dag. Vårt mål är att ständigt förbättra innehållet och göra dem så användarvänliga som möjligt. Processen är således ständigt dynamisk och kontinuerlig.

Kohphangan.net är en av dessa webbplatser och faktiskt så är just Koh Phangan en av våra personliga favoritdestinationer i Thailand. Vi besöker ön flera gånger varje år för att kombinera arbete med rekreation (vi bor som sagt på grannön Koh Samui).
Bokning av boende och turerPå våra sajter kan du boka boende till reducerade specialpriser. Ofta BETYDLIGT billigare än på plats. Vi erbjuder även turer på utvalda orter i Thailand.

Alla eventuella bokningar och betalningar genom våra webbplatser sker via ett krypterat och säkrat system, för din trygghet och maximala säkerhet.

Tack för ditt besök! Vi uppskattar det.

Thailand är alltid vår passionPå företagswebbplatsen finns mer info  Besök företagets webbplats: Yenit.com
Gilla oss på Facebook

Sponsors
Annonsera här
Candle Hut Resort
Awe Resort
Yenit Company Limited
Yenit Writing - Vi skriver åt dig
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand
Blue Hill Resort
Cookies Salad Resort
Chaweng information and accommodation
Annonsera här

Annonsera här


Vår sekretesspolicy: Din e-post eller personliga information kommer inte att ges bort eller säljas till någon tredje part. Alla betalningar som utförs från Kohphangan.net är säkrad / krypterad för din säkerhet.

Photos by Jens W    Kohphangan.net - Din guide till Koh Pha-Ngan i sydöstra Thailand. Du kan enkelt boka ditt hotellrum eller bungalow härifrån. All text och layout är utarbetad av Yenit Company Limited. 2004-2012.

Creative Commons License    Licenserad under Creative Commons Attribution Noncommercial-Share Alike 3.0 Thailand License - Använd gärna material för icke-kommersiella ändamål. Annan användning, utan medgivande, är förbjuden.

Unika besökare sedan 2006:

Yenit logotype
Vi kan Thailand