Koh Phangan header

Kohphangan.net - Hem Hotell på Koh Phangan
 
Fotografier från hela Thailand
 
HEM      BOKA HOTELL Ö-FAKTA ATT SE STRÄNDER MOONPARTY UTFLYKTER OM HOTELL THAILAND      LÄNKAR
Choose English  Välj svenska  ภาษาไทย Lite om oss  Annonsera på sajten  Facebook  Bookmark and Share
Den gröna önVi tipsar om ett utmärkt hotellDenna gång vill vi tipsa om Palita Lodge som är beläget intill full moon party-stranden Haad Rin. Hotellet har pool, restaurang och gratis Wi-Fi. Det är ett av de trestjärniga hotellen med allra bäst gästbetyg.

  Mer information om hotellet samt bokning »
Njut av solen på Koh PhanganThailandnyheter.nu logo

Thailandnyheter i bloggformVi blandar dagliga nyheter från Thailand med våra egna kommentarer och analyser. Sidan uppdateras flera gånger i veckan, oftast dagligen. Thailand nyheter
Ön Koh PhanganKoh Phangan (stavas även som Ko Pha Ngan) kan bäst beskrivas som frihetens ö. En avslappnad oas i den thailändska gulfen med några av regionens absolut bästa stränder. Boende sker i bungalow eller i hotellrum på något mysigt resort.

Om du tillhör skaran som gillar att nattliv och dans, så arrangeras ett av världens största och mest berömda strandpartynjust här. Full Moon Partyt, eller fullmånefesten går förstås av stapeln vid tidpunket för varje fullmåne, på stranden Had Rin på öns sydspets.
Fullmånefesten - Koh Phangan

Just innan fisketFullmånefest eller slappa?Många har fått uppfattningen att Phangan i första hand lämpar sig för ryggsäcksresenärer, sk. backpackers. Andra menar att ön mest besöks av unga turister till förmån för dess berömda fullmånefesten på stranden Had Rin. Men faktum är att ön passar lika bra för medelålders livsnjutare som föredrar att läsa en god bok i en hängmatta vid en bildskön strand.

Vare sig du är ung eller gammal så tror vi att Koh Phangan är "din ö" om nu en avslappnad, tropisk miljö är vad du eftersträvar. Gång på gång så blir dessutom ön framröstad i olika medier, som en av de allra trevligaste och mest besöksvärda destinationerna i hela Thailand.

  Mer läsning om Phangan »
Koh Phangan bild


Njut av tillvaronAktuellt på Kohphangan.netVi skippar att ligga (för mycket) i hängmattan under 2013 och fortsätter istället vår strävan att göra en så användarvänlig, komplett och korrekt guide till Phangan-ön som vi kan. Vi kommer att komplettera med mer text, nya bilder, fräschare layout och fler erbjudanden. Du som besökare är alltid i centrum!
Flicka vid en byggarbetsplatsVår besöksstatistikUnika besökare på webbplatsen sedan januari, 2006:Boende på PhanganEtt bra boende till ett vettigt pris är förstås en viktig del av semestern och sedan många år samarbetar vi med etablerade Reservation 24. Detta borgar för hög kompetens, mycket låga priser och snabb service.

Om du har lite svårt att välja boende så hjälper vi dig gärna med förslag. Skicka ett mejl till: info@yenit.com

  Gå till hotellbokningen »
  Bo nära Full moon party »

Kreditkort
Tips på 25 hotell som vi gillarI rull-listan här nedanför tipsar vi om tjugofem hotell vi själva uppskattar på Koh Phangan. Vi har listat allt från enkla bungalower och budgetresort till lyxhotell.

Månadens omröstningVi lägger in en omröstning här varje månad:


Din kompletta resguideVälkommen till din guide om Koh Pha-Ngan. En ö belägen i Siambukten vid östkusten av Thailand. Här finner du all tänkbar information om ön, om hur du reser hit samt guider till dess stränder, aktiviteter och sevärdheter.

Vi erbjuder även en säker hotellbokningstjänst där du smidigt och snabbt kan boka ditt boende på ön. Att våra hotellpriser dessutom tillhör de allra bästa på nätet är förstås till din fördel.

Vi som utvecklat denna sajt är alla boende just i provinsen Surat Thani, Thailand och kan därför alltid erbjuda faktamässigt korrekt och färsk information. Du navigerar sajten med flikarna högst upp. Tack för besöket!
Koh Phangan coconut treeTjej på PhanganKorta fakta om Pha-Ngan  Heter på Thai: เกาะพะงัน

  Yta: Cirka 168 kvadratkilometer

  Invånare: Ungefär 13,000 (officiellt)

  Beläget: I sydöstra Thailand, norr om Samui

  Omgivande hav: Thailandviken

  Största stad: Thongsala

  I provinsen: Surat Thani

Suratthanis flagga och sigill:

Suratthanis sigill
Väder på Koh PhanganRegionen erbjuder ett varmt klimat året om och medeltemperaturen är dryga 30 grader under dagtid. På kvällen sjunker förstås temperaturen några få grader.

  Den våta monsunperioden, eller regnperioden inträffar mellan september - november och då det kan regna en del. Skurarna är ofta ganska korta men intensiva och dessbättre blir luften mer uppfriskande. Regnperioden är även viktig för öns vattenförsörjning och för att bevara den unika naturen.

Vädret på Koh Phangan just nu:

Click for Ko Samui, Thailand Forecast
Var är Koh Phangan belägen?Ön Koh Phangan återfinner man i provinsen Surat Thani (eller: Suratthani) i Thailändska gulfen, vilken gränsar till den betydligt större Sydkinesiska sjön. Ön är belägen cirka 15 kilometer norr om den lite större och mer exploaterade ön Koh Samui.
Fotografier från ThailandVi gillar att fotografera natur, människor, stränder, byar och städer i Thailand och övriga Sydostasien. För att ta en titt på våra och andra fotografers bästa foton från hela landet, så behöver du bara klicka här


Thai PhotographsSäker betalningsprocessDin säkerhet och givetvis vår prioritet vilket innebär att all eventuell betalning på våra sajter är SSL krypterad enligt högsta gällande säkerhetsstandard. Du kan alltid känna dig trygg när du bokar via oss!
Gilla oss på Facebook

Sponsors
Yenit Writing - Vi skriver åt dig
Candle Hut Resort
Awe Resort
Dog Rescue Thailand
Yenit Company Limited
HDF - Mercy Centre
Care about the environment
Blue Hill Resort
Cookies Salad Resort
Chaweng information and accommodation
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand

Annonsera här


Vi rekommenderar:

Boende i Thailand
Hotell i Bangkok
Phuket reseguide
Boende på Samui


Vår sekretesspolicy: Din e-post eller personliga information kommer inte att ges bort eller säljas till någon tredje part. Alla betalningar som utförs från Kohphangan.net är säkrad / krypterad för din säkerhet.

Photos by Jens W    Kohphangan.net - Din guide till Koh Pha-Ngan i sydöstra Thailand. Du kan enkelt boka ditt hotellrum eller bungalow härifrån. All text och layout är utarbetad av Yenit Company Limited. 2004-2012.

Creative Commons License    Licenserad under Creative Commons Attribution Noncommercial-Share Alike 3.0 Thailand License - Använd gärna material för icke-kommersiella ändamål. Annan användning, utan medgivande, är förbjuden.
Yenit logotype
Vi kan Thailand